Nyheter
Tjänster
Portfölj
Bakgrund
Kontakt
svenska
deutsch
english
Arbetssätt
Design ska och kan leda till innovationer och förändringsprocesser. För att komma fram till attraktiva, individuella och hållbara lösningar använder jag ett arbetssätt som ger bästa möjliga resultat utifrån din investering.


Strategi
Först definierar jag i dialog med dig det problem som ska lösas. Sedan analyserar jag din målgrupp samt konkurrenter och vi bestämmer hur din organisation borde kommunicera.


Koncept
Därefter bestämmer vi en övergripande struktur och grundläggande känsla i den kommande grafiska designen. Det handlar om att definiera innehåll och välja media utifrån strategi och ekonomi. Konceptet vägleder mig under det kreativa arbetet och ser till att all kommunikation strävar mot samma mål.


Design
Jag tar fram designelement och hjälper dig att välja:

• logo
• färger
• typografi
• bildstil
• illustrationer
• grafiska element
• format
• papperskvalitet

Resultatet blir en layout som jag i de flesta fall presenterar i digital form som pdf.


Produktion
Efter ditt godkännande skapas färdiga filer – oftast helt inhouse. Självklart kontrollerar jag filerna innan leverans. Detta gäller även filerna framtagna av mina samarbetspartner.

Jag har goda kontakter med tryckerier som trycker i bästa kvalité till bra pris. Om du redan har en annan tryckerikontakt, skickar jag tryckfärdigt material som pdf direkt dit. Att tryckeriet får det du beställt på utsatt tid, är för mig av högsta prioritet.

Självklart hjälper jag dig också med att välja leverantör av webbhotell och domännamn. Har du redan ett webbhotell, skicka dina FTP-inloggningsuppgifter till mig, så laddar jag upp din sida på servern.


Uppföljning
Eftersom jag vill ge dig råd och sköta ditt designarbete även i fortsättningen, ser jag till att arbeta med förbättringar och justeringar. Jag är naturligtvis intresserad av att höra hur designutveckling och -omarbetning har påverkat din målgrupp. Detta hjälper mig att inkomma med ytterligare förbättringar och härmed bidra till din affärsframgång.
Arbetssätt